Maak werk van je verlangen – Tweedaagse workshop

Toe aan anders leven?
Je bent een professional van 40+ die veel wil en kan. En hoort bij die grote groep vrouwen met een vol leven waarin veel “moeten” is geslopen. Je merkt dat je dat anders wilt. Maar wat en hoe dan?
Stel je voor: samen met andere vrouwen die ook uitzien naar “werk maken van je verlangen” ga je met dit thema aan de slag. Op een bijzondere locatie in een natuurgebied bij Delft gaan we een weekend lang op ontdekkingsreis. Individueel en als groep. Je kernverlangens ontvouwen zich gedurende dit proces, en je krijgt handvatten om deze ‘core desired feelings’ in het alledaagse werk- en privéleven als ankers te gebruiken.

Wat gaan we doen?
Op de eerste dag keer je naar binnen om te ontdekken waar je naar verlangt voor de 5 levensgebieden Fysiek, Sociaal, Mentaal, Spiritueel/Zingeving en Werk/Levensstijl. Op de tweede dag vertaal je deze naar intenties en doelen en maakt het praktisch met eerste stappen voor het alledaagse leven. Een integrale aanpak dus. Je zult het grote verschil ervaren tussen “wat moet ik?”, “wat wil ik?” en “hoe wil ik me voelen?” en wat dat voor je dagelijkse keuzes betekent op je werk en thuis. Tussendoor is er ruimte voor ontspanning, mediteren en wandelen. En: er is heerlijk (biologisch) eten.

Methode
De workshop is gebaseerd op The Desire Map van Danielle Laporte waar Linda Modderkolk en Marret Kramer nadrukkelijk hun eigen ‘Dutch touch’ aan geven. Hier vind je onze gezamenlijke introductie en alle praktische informatie van de retraite.

Wanneer en waar?
Zodra er 8 aanmeldingen zijn, plannen we in samenspraak met de deelnemers opnieuw twee dagen van op de sfeervolle locatie De Uylenburg in Delfgauw met een groep van maximaal 10-12 vrouwen.

In het kader van burn-outpreventie en/of duurzame inzetbaarheid kan de workshop ook door organisaties en bedrijven worden geboekt.
Dit kan op twee achtereenvolgende werkdagen of een dag in de ene week en een dag in de week daarop. Een tweedaagse op vrijdag/zaterdag behoort ook tot de mogelijkheden.

Investering?
Workshop: 625 euro (kleine groep, 2 ervaren begeleiders, werkboek + materialen, coaching)
Accommodatie & eten: 125 euro per persoon (stijlvolle locatie in de natuur met 2 lunches, gezonde én lekkere snacks)
Totaal: 750 euro per persoon
(ex btw voor zakelijke betalingen, inc btw voor privébetalingen)
Wie opleidingsbudget tot haar beschikking heeft, kan dat mede hiervoor gebruiken.

Eerst kennismaken met ons?
Voor wie graag eerst persoonlijk met ons kennismaakt: stuur een mailtje naar m.kramer@innova.nl of hello@lindamodderkolk.com. We spreken dan in overleg af welke manier van kennismaken voor jou het best werkt (kop koffie, bellen, skypen).

Ervaren begeleiders
Marret Kramer en Linda Modderkolk zijn de begeleiders van de weekendworkshop. Beiden hoorden bij de eerste groep geregistreerde Desire Map-facilitators begin 2015. Marret heeft meer dan 20 jaar ervaring als facilitator en begeleider van veelsoortige veranderingsprocessen in allerlei organisaties. Linda werkte zes jaar als humanistisch geestelijk verzorger/counselor in een academisch ziekenhuis en is nu zelfstandig gevestigd coach, trailrunner en Desire Map-facilitator.

Eerdere Desire Map-workshops:

Marret begeleidde diverse workshops voor vrouwen van 35-60 jr, één voor een gemengde groep van mannen en vrouwen tussen 40-55 jr en een (Engelstalige) introductieworkshop voor studenten van University College Utrecht. Elke keer weer worden er prachtige ontdekkingen gedaan en gaan deelnemers geïnspireerd en vervuld naar huis.
Eén van hen: “Ik wilde de workshop doen vanuit de behoefte om scherp te krijgen wat ik echt wil/verlang (zowel werk als privé), hoe ik daar grip op kan krijgen, het vorm kan geven en bereiken. En deze zoektocht het liefst samen met andere ‘verlangende’ vrouwen.
Ik ervoer het als een veilige haven met fantastische vrouwen onder bezielende en inspirerende begeleiding van Marret. De saamhorigheid, de interesse in elkaar, de lichamelijke ontspanning tussendoor met behulp van yoga, de humor, de vrijheid die je voelt je gedachten te delen, maken dat het vanbinnen begint te stromen, zodat je steeds scherper krijgt wat je voelt en wat je wilt. Na afloop voel je je een vollediger mens: blij, energiek, vol vertrouwen en met het vaste voornemen je verlangens waar te maken.
Het bracht me een enorme dosis energie en inspiratie. Zin om direct aan de slag te gaan met het verwezenlijken van mijn verlangens. En vertrouwen dat het allemaal goed komt en dat het leven nog veel (nieuws) te bieden heeft en ik het leven. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Naast de bovengenoemde weekendworkshop, is er op aanvraag ook de mogelijkheid van een workshop voor een kleinere groep. Tijd: van vrijdag 15.30-21.00 uur + zaterdag van 10.30-17.00 uur. Minimale aantal deelnemers 6, maximaal 8 personen. Als je interesse hebt, mail me via m.kramer@innova.nl of bel 06 19850992.

Deze workshops vinden plaats in Haarlem, Lavendelstraat 60. Met de auto enkele minuten rijden vanaf afslag Haarlem-Zuid en ook goed bereikbaar met openbaar vervoer: 10 minuten met OV-fiets vanaf station of 7 minuten met de snelbus.

Investering voor deze kortere workshop:
395 euro incl. werkboek, diner en lunch met biologisch eten
(ex btw voor zakelijke betalingen, inc btw voor privébetalingen)

In samenspraak is het ook mogelijk op maat een een workshop vorm te geven, ook op locatie en met andere dan de hierboven genoemde dagdelen.