Prachtige evaluaties van de 1e reeks: wegens succes reprise!

De reden om de lezingenreeks te herhalen is tweeledig:

1. Als Werkende Weg hebben we er zelf heel veel zin in om het nog een keer te doen!

2. De evaluaties over de eerste reeks waren zó positief dat we graag nóg een groep vrouwen deze kans willen aanbieden!

Een greep uit de evaluaties:

  • Vrolijke bijeenkomsten over een toch wat ‘not done’ onderwerp waar ik eerst met enige gêne aan dacht, maar nu niet meer! Ik ben geen uitzondering…
  • Relevante inhoud met authentieke presentaties van alle inleiders, lekker eten, leuke vrouwen, fijne ambiance, warme sfeer.
  • Een bewustwordingsproces; hoe is het toch mogelijk dat we als vaak goed geïnformeerde vrouwen zo weinig weten van iets wat ons zó aangaat en waar we in het dagelijks leven zo mee te maken krijgen en hebben!
  • Prachtige ervaring, inspiratie, vernieuwend, het programma bracht mij veel meer dan ik ervan verwachtte. Zette aan het denken – mijn perspectief is veranderd. We mogen en kunnen er veel aan doen om ons beter te voelen.
  • De combinatie van erg relevante informatie met superleuke vrouwen die allemaal midden in de maatschappij staan en iets willen bereiken. Geen zweverig gedoe. Het gaf energie.

Wie mee wil doen: via deze pagina kun je vrijblijvend je belangstelling laten weten. Zodra de lijst groot genoeg is om er een groep van 25 uit te krijgen, sturen we een uitnodiging met de vraag of je wel/niet wilt meedoen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *