Onze kijk op de wereld
Wij geloven dat de laatste vijftien tot twintig jaar van je werkende leven behoren tot de meest interessante van je carrière. Je bent wijzer, je mensenkennis is gegroeid en je brengt een schat aan ervaring mee. Daarbij verschuiven je interesses en ontwikkel je vaak een nieuwe kijk op de wereld. Om van deze veranderingen optimaal te kunnen profiteren, moeten we veel bewuster omgaan met deze levensfase.

Ons doel
Daarom streven wij naar een wereld waarin professionals alle ruimte nemen en krijgen voor een weloverwogen heroriëntatie. Deze midlife-update moet een vanzelfsprekende stap in je carrière worden. Een stap die iedere ondernemer en professional zo bewust mogelijk wil doormaken en benutten.

Wat wij bieden
Wij bieden hoogopgeleide professionals, ondernemers en hr-managers inspiratie, inzichten en praktische handvatten om de laatste 15 tot 20 jaar van een loopbaan nog interessanter te maken. Dat doen we met onze lezingen, workshops, begeleidingstrajecten, website en blogartikelen. Daarin belichten we de fysieke, maatschappelijke, mentale, filosofische én spirituele facetten die de laatste jaren van je carrière zo interessant (kunnen) maken.