In een middag door de overgang…!

Een praktische, interactieve, vrolijke en compacte bijeenkomst waarin we je in een paar uur mee op reis nemen door de overgang. Wat gebeurt er zoal in het hoofd, lijf, leden – en wat kun je er zelf aan doen om deze soms onaangename periode vruchtbaar door te komen? Wij reiken vanuit een integraal perspectief veel (praktische) informatie en handvatten aan om de overgang op een constructieve manier te helpen beleven.
Kennis en ervaring uit gynaecologische en psychologische invalshoeken worden speels gecombineerd. En er is volop ruimte voor uitwisseling en het stellen van vragen.

Workshop HR-professionals: impact van de overgang

In een speciale kennismakingsworkshop voor HR-professionals bespreken we de impact van de overgang op werknemers. Links en rechts hoor je over ‘duurzame inzetbaarheid’en ‘vitaliteitsmanagement’ – hoe maak je de overgang tot een normaal onderdeel daarvan? Deze workshop organiseren wij op aanvraag.

Incompany-workshop The Change

Onder de titel ‘The Change’ of ‘De beste tijd van je leven’ organiseren we een lichtvoetige interactieve incompany-workshop (tijdsduur 3-4 uur) voor medewerkers vanaf 45 jaar, waarin via een ‘roadshow’ een integraal perspectief bieden op de impact van de overgang. Het gaat daarbij dus niet alleen om de fysieke aspecten: ook de mentale, sociale en zingevingsaspecten komen nadrukkelijk aan bod. Dat doet ertoe in een tijdsgewricht waarin duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsmanagement belangrijke issues zijn.

Workshop Maak werk van je verlangen

Wat als je exact weet hoe je je wilt voelen in je leven? Dat gaat je enorm helpen. Want vaak willen we doelen niet behalen om de doelen zelf – maar om het gevoel dat we hopen te krijgen door het bereiken ervan. Dus bepaal eerst hoe je je wilt voelen. Dan kun je je leven veel bewuster inrichten.

Een-op-een-begeleiding

Net als je denkt het werkende leven redelijk op orde te hebben, slaat-ie toe: de overgang. Vaste zekerheden beginnen te schuiven. Wil je deze overgangstijd actief gebruiken voor persoonlijke groei? Of heb je behoefte aan persoonlijke consultatie? Dan is een-op-een-begeleiding iets voor jou.

Lezingenreeks Hoe overleef ik als professional de overgang?!

Bewustwordingsprogramma voor vrouwen vanaf 45 jaar – overgang, werk, loopbaankeuzes.
Net als je denkt het werkende leven redelijk op orde te hebben, slaat-ie toe: de overgang. Een ingrijpende verandering. Hoe overleef je deze ‘tweede puberteit’? Of beter: hoe haal je het maximale uit de overgang? Dat was de invalshoek voor de serie lezingen die we in 2015 en 2016 organiseerden waarover je hier informatie terug kunt lezen.